Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
31
Četvrtak 13.03.2014.
10:43 >> 19:59h
Srna A
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da Rusija rizikuje veliku političku i ekonomsku štetu ako odbije da promeni politiku prema Ukrajini. Istovremeno, iz Moskve je saopšteno da neke ruske vojne jedinice, ukupno 8.500 vojnika, zauzimaju položaje na Krimu.
Četvrtak 13.03.2014.10:53
И шта ћемо сад?! Кога да зовемо у помоћ?! Куку леле а? Маму ли вам фашистичку,тек ће вама Руски медвед на врата да заигра,само полако! Умислили да су нека сила,да су закон у свету,да су недодириви,да им нико ништа не може!Сад нека виде ко је права сила и коју никако нису смели да изазивају!
Četvrtak 13.03.2014.12:39
Moguce je i to, posto ne smeju. Kao ni jedna prava nacionalna stranka u bilo kojoj slovenskoj zemlji. Svuda postoje Vuca i Gitarista tzv desnica koja odgovara EU i US korporativizmu-fasizmu, organizovanom kriminalu i jeftinom i ucenjenom politikanstvu. Postavlja se pitanje sta ce da bude nakon grmljavine koja dolazi. Kuda ce svi ti? .....gubi se narodu povez preko ociju, posto shvata da pare leze u Rusiji i Kini, ne na zapadu. On samo obecava preko svojih portparola. Koliko ce jos da uspevaju da lazu? Pocinje mars naroda u US, neredi vladaju EU. Nakon referenduma u Krimu, izbija se bavljenje medija Ukrajinom,a pokazuju narodu nacisticke aktivnosti, i ekonomska agonija azdaje. Da razmislja.
Četvrtak 13.03.2014.12:57
Ako u jednoj Ukrajini sa 47 miliona ljudi, imas samo 6000 ljudi spremnih da udju u vojsku, ili ako sada nacisti mobilisu i imadu ukupno 40 hiljada ljudi, mahom Banderovaca. Ovo je idealna prilika, da jednom za sva vremena cika Vlada pocisti, zapadna go..na nacisticka medju Slovenima. Dovoljno je da ih energetski i ekonomski ustipne, pa da kroz par meseci krenu iz cele Ukrajine na zapad u ciscenje od nacista. Nema potrebe za ruskom intervencijom, iako bi zapad to zeleo. Kao nekad sa Tajvanom i Tibetom, pa im planovi propadose. Stigose pare iz Kine i sve se sredi samo od sebe. Pogledaj kako zavrsi zapad u Siriji, na kraju ce narod da DEMOKRATSKI izborima izabere Asada.
Četvrtak 13.03.2014.13:10
EU sebi na granici gomila fundamentaliste, da li slafiste ili naciste. Ljute Ruse, muslimane. Da li se iko u EU pita zasto se to desava, ako vec mi na ovom sajtu kao prosecni gradjani postavljamo to pitanje. Gde su debate u EU na tu temu? Gde su mediji koji smeju ista da napisu po tom pitanju? Uz vec postojeci balon, koji ce da pukne kad kaze nekakav Soros ili dr izaslanik London Citija, kako iko moze da razmislja o buducnosti EU? Kako politicari, ekonomisti imadu i malo srama (ako se ne boje dace da se izvuku krivicne odgovornosti) da lazu svoj narod? Da li oni uopste sebe identifikuju kroz taj narod? Da li su to uplaseni so..nje koje je zapad vrbovao? Pogledajmo profile tih politikanata
Četvrtak 13.03.2014.20:15
JEDI GOVN. BUDALO . Merkelova je zaboravila da su RUSI BILI U BERLINU . Ako još jednom dođu do Berlina malo će Nemaca ostati .
Četvrtak 13.03.2014.10:56
Kad je Kosovo bilo u pitanju sjatili su se sa svih trana u karatkom roku jer su znali da nece imati puno problema i tad je sve bilo ok ali sad je u pitanju Krim i sad nesmeju tako lako jer je u pitanju Rusija medjed-medved i sa njim se ne zajebava tako lako jer koga medvjed-medved nategne tesko njemu...jase sve do pola njemacke-nemacke bez ikakvog stopa. Kada su doveli teritorijalni integretitet Srbije nisu se sekirali ilii se brinuli a sad se brinu za Ukrajinski? Govna jedna neotesana....
Četvrtak 13.03.2014.18:51
Sad se Njemačka poziva na MEĐUNARODNO PRAVO; Jugoslaviju nisu rasparčali po MEĐUNARODNOM PRAVU nego po njemačko-vatikanskom interesu.
Četvrtak 13.03.2014.10:59
Nece ostati ne brini se jer im niko ne smije dira ti eurice znajuci ako im i padne to na pamet da ce im bacuska zakucati na privatnim vratima kuca i ebat sve po spisku :-)
Četvrtak 13.03.2014.10:53
Не вјерујем у агресију Украјине на Републику Крим, јер би их Кримска војска разбуцала, ипак Руси с Крима имју логистичку подршку браће из матице.
Četvrtak 13.03.2014.10:55
"Angela Merkel izjavila je danas da Rusija rizikuje veliku političku i ekonomsku štetu" --------------------------------- Ови већ 200 Русији чине само, благо речено, штету... За Русе то није ништа ново и од њих вероватно и не очекују ништа боље, Крим или не Крим...
Četvrtak 13.03.2014.11:29
Merkelova kaže da Rusija pokušava da iskoristi slabost svog komšije, umesto da deluje kao partner koji se zalaže za stabilnost. " Mogla je odmah da kaze da bi Rusi trebalo da podele troskove izgradnje NATO baza tako sto bi oni dali zemljiste,materijal a NATO da se pobrine za izgradnju i namestaj(avione i rakete),Radare nebi morali da kupuju posto ih vec imaju u Rumuniji..Pa ovo je bar jasno.....stvarno ne razumem onog Putina..kako ne shvata da zapad sve to radi za dobrobit Rusije i njenog naroda...
Četvrtak 13.03.2014.11:34
Ovim Nemcima nije dovoljan I, II, vec hoce i III. Sta ih je spopalo samo skacu kao opareni... sta ce da rade bez desetina milijardi evra koje im dolaze iz Rusije... Sami su prvi poceli bombardovanjem Srbije, uzimanjem Kosova i Metohije ,a potom dovodjenja vodja OVK nacionakista i terorista na celo proklamovave vlasti, proterivanja Srba, priznavanja nezavisnosti suverene teritorije i lobiranja u Medjunarodnom sudu o nezavisnosti Kosova i Metohije. Pa ono sto ste skuvali treba i da pojedete, prijatno SAD, NATO i EU !!!!
Četvrtak 13.03.2014.11:45
sto mi se ovo svidja ovi se ukenjali a rus kaze mala operacija zbog bandita ha haha ha aha eee stvarno volim ove ruse
Četvrtak 13.03.2014.14:13
На крају ће да оптуже Нас, да смо криви за фрку у Украјини, зато што нисмо признали Косово
Četvrtak 13.03.2014.14:23
Joj što su više izlizani svi iz SAD-a i EU. Tako su malecni, jadni i žalosni danas više nego ikad, da mi se čini da više nikog ne zanima šta kažu. Vrte praznu slamu. Došlo im je "samoopredjeljenje" na naplatu, i tek će a da toga nisu ni svjesni. Vrtaće Kosovo Srbiji kako znaju i umiju, čini mi se, ili će morat ćutat nama kad krenemo dolje jednoga dana ako Bog da u Prizren, dogodine! Nekako će se morat iskupiti, a kako to nas ne zanima. Inače, juče Kosovo, danas Krima, sjutra Škotska, Irska, Vels, Bavarska, Katalonija, Baskija, Flandrija.......
Četvrtak 13.03.2014.14:45
Molim Bga za zdravlje kad krene veselje da me ne mimoidje. Dolazimo u Prizren sigurno samo da Putin pozuri da rasturi NATO a onda dolazi pay day, Srbi vracaju sve sto je Srpsko.
Četvrtak 13.03.2014.14:51
Možda i Zapad tu za iskupljenje pomogne, kao ono sudija u futbalu kada pogrešno nešto dosudi, a onda suprotnu ekipu časti faulom ili penalom tamo gdje ga nije bilo samo da se iskupi. Ja molim Boga za sve te stvari - da vidim Hrvatsku u propasti totalnoj, i da vidim Kavkazoide (Albance) u još gorem, pa tek onda ostale. Prvo ovo što je najbliže od kojih najviše stradamo jer su spremljeni i nahuškani gen od bande sa Zapada i one sa Istoka (Turske i drugih pokvarenih islamista).
Četvrtak 13.03.2014.22:31
. . . Svabama na celu sa A. Merkel nije dosta doskorasnje zlocinacke proslosti. Umesto da ostanu bar u ovoj kriznoj situaciji na mestu koje su sami zaradili u dva Svetska rata, oni naravno sve vise provociraju narocito kad se radi o Slovenima, kojima su genuino rasisticki naklonjeni. Samo – izuzetak cine levicari kao i uvek u takvim konfliktima – sto se ovoga puta ne radi o Kosovu nego o najzad dovoljno ojacalim Rusima, da mogu da se agresivnim Svabovima i ostalim NATO-zlikovcima suprotstave na odgovarajuci nacin.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)